Achief NewsHet laatste nieuws


Een intensive cursus Chinees voor Olympische Spelen

Wat de redenen mogen zijn voor een verblijf in China voor en na het Olympische Spelen —basiskennis van het Mandarijn Chinees brengt je dichterbij je doel!
Lees meer

Openingshandeling Het Nautisch Centrum Delft

Wethouder Ronald Vuijk verricht openingshandeling Het Nautisch Centrum Delft

Op woensdag 19 maart 2008 vanaf 15.45 uur vindt de officiëlere start van Het Nautisch Centrum op de Hooikade 13 te Delft.
Het Nautisch Centrum Delft, op een centrale plek in de stad uitkijkend op de Passantenhaven, zal onderdak gaan bieden aan diverse watergelieerde organisaties. Naast de Havendienst van de Gemeente Delft zullen ook de Canal Hopper, De Vlietvaart, DelChi Institute, Nautisch Kwartier Delft, Projectbureau Regio Water en het Regionaal Samenwerkingsverband Water-Stad-Land hun intrek nemen in het pand aan de Zuidkolk. Door deze manier van samenwerken tussen diverse watergelieerde organisaties wordt het Nautisch Centrum Delft ook een aanspreekpunt voor het publiek vanaf het water én vanaf het land.

Chinese delegatie uit de provincie Hebei op bezoek in Delft- 14/10/08

Op 19 oktober zal een financiele delegatie uit de provincie Hebei/China een bezoek brengen aan Delft.
Om 11.00 uur ontvangt wethouder Saskia Bolten de delegatie op het stadhuis. Er zal een presentatie van onder meer de gemeentelijk financiële zaken plaatsvinden

Chinese delegatie van ministerie Sociale Zaken bezoekt Delft

Op vrijdag 30 november 2007 bezocht de Chinese delegatie van ministerie Sociale Zaken aan CWI en uitzendbureau Randstad en Start People. De bijeenkomsten werden georganiseerd door DelChi Institute, CWI en de gemeente Delft.
Lees meer

Cursus 'Kennismaken met uw Chinese buren' van start gegaan

In het wijkcentrum Tanthof in Delft is donderdag 22 maart de cursus 'Kennismaken met uw Chinese buren' van start gegaan. Tijdens deze cursus krijgen Delftenaren uitleg over het land China, zijn inwoners en de rijke cultuur. Veel cursisten volgen de bijeenkomsten omdat zij nieuwsgierig zijn naar China en de Chinese medebewoners in Delft. Het land heeft voor veel Delftenaren een bijzondere aantrekkingskracht, en niet zelden zijn er plannen om China eens te gaan bezoeken.
Lees meer

      ©Copyright DelChi Institute Webdesign by Niek op 't Ende