Uw Chinese Buren


Omgekeerd Inburgeren- Kennismaken met Uw Chinese Buren


Delft als kennisstad heeft een bijzondere aantrekkingskracht voor de Chinese gemeenschap. Er zijn veel Chinese inwoners in Delft en omgeving die zich hechten aan de Chinese vereniging in Delft, de Chinese school in Delft, werk en studie. Veel van hun talenten en capaciteiten zijn onbenut gebleven. Daarom heeft stichting DelChi Institute een integratie bevorderend project opgezet onder de naam: ‘Kennismaken Met Uw Chinese Buren- Omgekeerd Inburgeren’ Met ondersteuning van het Ministerie van Justitie en de gemeente Delft, en uw omgekeerd inburgeren, hopen wij onze Chinezen te kunnen helpen een weg te vinden om een duurzaam contact met u op te bouwen.

Het project wordt uitgevoerd in twee onderdelen: Cursus ‘Uw Chinese Buren’ en ontmoetingsactiviteiten- ‘Kennismaken Met Uw Chinese Buren’.
Klik hier formulier te downloadenHet laatste nieuws


Sinterklaasavond

Sinterklaasavond met multicultureel eten en muziek

Tijdstip: zaterdag 1 december 2007 om 18.30 uur
Adres: Sadinoweg 149, buurthuis de Hofstee
Kosten: geen. Het zal leuk zijn als u een eigengemaakt gerecht meeneemt.
Aanmelding: een mail terug sturen met uw namen en telefoonnummer. Ook uw partner en kinderen zijn welkom.


Samen viering Chinese maanfestival en Nationale feestdag

Samen viering Chinese maanfestival en Nationale feestdag
Tijd: 29 september ’07 om 18.00
Waar: Peking restaurant met onbeperkt wokbuffet en karaoke.
Adres: Brabantse Turfmarkt 78 2611 CP Delft 015-2141100
Kosten: 3 euro p.p.
Inschrijving: mailen naar uwchineseburen@yahoo.com tot vrijdag 28 september.

Nieuwe cursussen Omgekeerd Inburgeren – Kennismaken met uw Chinese buren gaan van start

Eind september start het Delchi Institute in Delft een nieuwe serie cursussen( 6 bijeenkomsten) waarbij Delftenaren kennis kunnen maken met allerlei aspecten van de Chinese gemeenschap. Deze keer staan in twee cursussen respectievelijk de Chinese kunst en cultuur, en de Chinese astrologie centraal. De cursussen worden gehouden in het buurthuis Tanthof- Hofstee op Sandinoweg 149, 2622 DW Delft. De eerste bijeenkomst vindt 26 september plaats en start om 19.00 uur.
Cursisten krijgen naast de cursusbijeenkomsten ook ontmoetingsactiviteiten aangeboden waarbij zij in ontspannen sfeer kennis kunnen maken met hun Chinese stadsgenoten.
Geïnteresserden kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar uwchineseburen@yahoo.com met uw gegevens. Deelname is gratis.

Lees meer

Asian Night, UNESCO-IHE Auditorium Westvest 7- Delft

De "Aziatische Nacht" zal weer gehouden worden bij auditorium Unesco-IHE op 17 augustus 2007 om 19.30. Er wordt Chinese muziek en dans gepresenteerd, bij de China info-tafel kunt u uw naam te laten vertalen in het Chinees.

Cursus 'Kennismaken met uw Chinese buren' van start gegaan

In het wijkcentrum Tanthof in Delft is donderdag 22 maart de cursus 'Kennismaken met uw Chinese buren' van start gegaan. Tijdens deze cursus krijgen Delftenaren uitleg over het land China, zijn inwoners en de rijke cultuur. Veel cursisten volgen de bijeenkomsten omdat zij nieuwsgierig zijn naar China en de Chinese medebewoners in Delft. Het land heeft voor veel Delftenaren een bijzondere aantrekkingskracht, en niet zelden zijn er plannen om China eens te gaan bezoeken.
Lees meer

      ©Copyright DelChi Institute Webdesign by Niek op 't Ende